Tarjoamme erilaisiin kiinteistöihin (omakotitalot, paritalot, kerrostalot, mökit, liiketilat) liittyvää sähkösuunnittelua:

  • Koko Suomi (jos ei ole tarvetta työmaakäynneille)
  • Oulu, Kemi, Tornio lähialueineen (suunnittelu/työmaakokous on mahdollista paikan päällä)

Sähkösuunnittelun lopputuloksena saat sähkökuvat, joilla voit pyytää edelleen tarjoukset varsinaisesta sähköurakoinnista.
Vaihtoehtoisesti sähkösuunnittelu voidaan myös sisällyttää kokonaisurakkaan, joka kattaa sähköjen suunnittelusta asennuksiin ja käyttöönottotarkastuksiin asti.

Sähkösuunnittelu aloitetaan keräämällä suunnittelua varten tarpeesi ja toiveesi pohjapiirustuksineen. Sähkösuunnitelman teko on myös mahdollista ilman tapaamistakin, tällöin tarvittavat tiedot kootaan sähköpostien ja puhelinkeskustelujen avulla.
Kerättyjen tietojen pohjalta suunnittelijamme tekee ensimmäisen ehdotuksen sähkösuunnitelmaksi, johon pyydetään kommentit. Sen jälkeen luomme lopulliset sähkösuunnitelmat. Suunnitelmat toimitetaan oletuksena sähköisesti (sekä DWG- että PDF-muotoisina). Tarvittaessa voimme myös toimittaa suunnitelmat lisämaksusta paperikopioina.

Jos sähkösuunnittelumme on osa kokonaisurakointisopimusta, kuuluu urakkaan myös asennustöiden jälkeen tarvittavat sähkösuunnitelmien päivitykset. Voimme tehdä myös sähkökuvien ja -suunnitelmien päivityksiä erillistyönä, katso lisätietoja sähködokumentointi-sivulta.

Ota yhteyttä, niin teemme tarjouksen.